Waar staat de stand van de nieuwe competitie?

Om maar met de deur in huis te vallen, hier:

Welkom • Thornatous.com en daarna bij UITSLAGEN kijken

U ziet dan onder het kopje “Uitslagen VANAF 2 januari 2024” alle uitslagen van dit jaar die gegenereerd zijn met ons nieuwe systeem BridgeBoost. U ziet Competitiestand en Zittingsuitslag. Die kopjes spreken voor zich.

Even een paar zaken op een rijtje:

  • na een redelijk aantal oefenavonden was het 19 maart eindelijk zover. De eerste ronde van de competitie 2024 is begonnen.
  • Op de avond kunt u direct op uw smartphone zien wat de uitslag van de avond is en welk resultaat u op welke tafel heeft gehaald. Onder UITSLAGEN staat een link UITSLAGEN VANAF 2 JANUARI. Klik daarop en onder Zittingsuitslag ziet u een lijst van de avonden met het resultaat van de Blauwe en van de Rode Groep staan. Klik daarop en de uitslag van de avond komt op uw scherm. En als u daarna klikt op uw paarnaam krijgt u een overzicht van de resultaten per ronde/tafel.

Het is u ook vast opgevallen dat er 3 nieuwe paren uit de cursus zijn binnen gestroomd. Wij wensen hen veel plezier. Zorg dat je went en de resultaten komen dan wel t.z.t. Dat wordt nog een spannende strijd om de titel Rooky-of-the-year!

Goed, we zijn begonnen en de jacht op de winnaars van het clubkampioenschap van de laatste 2 jaren is begonnen. Wordt het nog/weer spannend? Hoe dan ook, zorg dat het gezellig en ontspannen wordt.